Zoetermeer

Servicedesk medewerker

Herken jij jezelf in de woorden probleemoplossend, stressbestendig, klantgericht en communicatief? Heb je (minimaal) een afgeronde ICT opleiding, enige werkervaring in de IT en zin om onze Servicedesk te versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als supportmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en partners. Via het ticketsysteem of telefonisch lever je support en los je incidenten op. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van ons ticketsysteem, het bewaken van de voortgang van de tickets en het infomeren van de klant over de voortgang. Je kunt vergaande analyses doen en weet wanneer je diepgaande technische vragen moet escaleren naar het implementatie- of ontwikkelteam. Verder stel je rapportages op en verzorg je relevante documentatie.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met relevante werkervaring en minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. Verder vinden wij het belangrijk dat je ervaring hebt met:

  • Werken met diverse platformen zoals Windows en Linux;
  • Troubleshooten;
  • Het makkelijk overbrengen van “technische taal” zodat klanten je begrijpen.

Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met actuele technieken zoals SSL, Tomcat, SQL en NOSQL databases (bijvoorbeeld mongo DB).

Green Valley biedt jou:

  • Een prettige informele werksfeer
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden 
  • Korting op de lokale sportschool en dagelijks fruit

Wie zijn wij

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee onze klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen. Green Valley (www.greenvalley.nl) is een leuke en informele organisatie met zo'n 60 medewerkers die allemaal vanuit eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei van Green Valley. 

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over onze organisatie en deze vacature, of bel 015 25 11 000 en vraag naar Johan de Bruin. Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatie naar onze HR Functionaris Quirina van Duivenvoorde via solliciteren@greenvalley.nl of gebruik de knop 'solliciteer direct'.

Neem contact op

Quirina van Duivenvoorde
HR Functionaris
T 015 2511 000
solliciteren@greenvalley.nl

Quirina van Duivenvoorde Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief
Top