Zoetermeer

Open sollicitatie

Green Valley is altijd op zoek naar mensen om ons versterken. Voel jij je thuis in een omgeving waar je mee bouwen aan ons eigen CMS en Zaaksyteem?
Heb je interesse, stuur dan vrijblijvend jouw sollicitatie.

Wie zijn wij?

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee onze klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen. Green Valley (www.greenvalley.nl) is een leuke en informele organisatie met zo'n 60 medewerkers die allemaal vanuit eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei van Green Valley.

Waar je ervaring mee hebt

Staat jouw vacature er niet bij, en wil je bij ons werken. Dan horen wij graag van jou.
Bij Green Valley zijn diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan. Wij hebben Java developers, webdevelopers, testers, consultants en trainers in dienst. Onze stafafdelingen finance, systeembeheer, P&O en marketing en communicatie zoeken soms ook nieuwe collega’s. Onze sales medewerkers zijn veel bij onze klanten evenals onze projectleiders. Onze customer care afdeling zorgt voor het beheer van de klanten. Genoeg mogelijkheden om een gesprek aan te gaan.

Wat wij bieden

  • Een prettige informele werksfeer
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden
  • Een gezondheidsbeleid, zoals korting op de sportschool en een fruitmand

Hoe linken we?

Stuur ons door middel van onderstaand formulier jouw CV toe en leg uit welke functie je wenst. We kunnen dan samen op zoek gaan naar een passende functie binnen Green Valley. Heb je nog vragen, bel dan onze Recruiter Anne op t. 015 25 11 000.

Heb je meer een achtergrond in .NET, dan kan je ook eens kijken bij onze collega's van Roxit.

Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatie naar onze recruiter Quirina van Duivenvoorde via solliciteren@greenvalley.nl of gebruik de knop 'solliciteer direct'.

 

Tijdens de sollicitatieprocedure kan het zijn dat wij je social media (bijv. Linkedin) profiel bekijken.

Neem contact op

Anne Hendriks
Recruiter
solliciteren@greenvalley.nl

Anne Hendriks Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief
Top