Event

Bedankt voor uw aanwezigheid! Gebruikersdag Roxit - Green Valley - Crotec

24 mei 2017 door Redactie Green Valley

Heeft u ook zo genoten van onze gebruikersdag 11 mei j.l. in De Fabrique in Utrecht? Wij wel! Wij hebben in de eerste plaats genoten van uw aanwezigheid, van de inspirerende sessie van André Kuipers met zijn prachtige foto’s en films, en wij genoten van alle inhoudelijk gesprekken.

Het samenbrengen van specialisten zoals u is één van de redenen waarom wij deze dag organiseren.
Dank u wel voor uw aanwezigheid en bedankt voor de hele fijne sfeer!

Kennismaking zusterbedrijven

We hoopten vooraf de link te kunnen leggen tussen al onze verschillende klanten onderling; de Green Valley klanten kennis te laten maken met bijvoorbeeld de oplossingen van Roxit, of de Geo-it oplossingen van Crotec. En dit zagen we gebeuren. Daarnaast hebben we ook veel 'klassiekers' terug gezien; een vaste groep gebruikers van onze software die het gesprek met ons, onze collega’s en elkaar aanging.

We presenteerden voor het eerst onze nieuwe stijl en positionering: De vrije ruimte. André Kuipers zette dit verhaal kracht bij met zijn eigen ruimte ervaringen. Keuzevrijheid staat hierin centraal. Een programma dat een ieder naar eigen wens kon invullen was hier het resultaat van. Voor ieder wat wils.

Afscheid directie Crotec

De dag werd afgesloten met in de spotlights de directie van Crotec. André Sluiter en Matty Lakerveld namen afscheid van hun vertrouwde organisatie die inmiddels een stabiele plek binnen Roxit heeft gekregen. We danken André en Matty nogmaals voor hun tijd, energie en expertise.

Evaluatie en feedback

Op zeer korte termijn zullen we nog een evaluatie opstellen en u kort naar uw feedback vragen. Zodat we de editie van 2018 nog beter op uw wensen kunnen laten aansluiten.

We hopen u snel weer te spreken! Alle documentatie van de gebruikersdag is te vinden op de nieuwspagina van het Klantenportaal.

 

Gebruikersdag Green Valley Gebruikersdag Green Valley Gebruikersdag Green Valley Gebruikersdag Green Valley

 

 

Neem contact op

Bob van der Horst
Directeur Sales & Marketing
b.vanderhorst@greenvalley.nl

Bob van der Horst Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief
Top