Zoetermeer

Support Engineer

Support Engineer

Herken jij jezelf in de woorden probleemoplossend, stressbestendig, klantgericht en communicatief? Heb je minimaal een afgeronde ICT-opleiding, enige werkervaring in de IT en zin om onze Servicedesk te versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de functioneel beheerders van onze klanten en partners. Telefonisch en via het ticketsysteem behandel je diverse functionele en technische vraagstukken rondom de door ons gebouwde software. Om ondersteuning te bieden aan onze klanten werk je remote op Windows en Linux platformen. Door middel van logging/stacktraces kun je verregaande analyses doen en weet je wanneer je diepgaande technische vragen moet rapporteren aan de DevOps teams. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de tickets en het tussentijds informeren van de klant over de stand van zaken. Je komt te werken in een team waar samenwerking, collegialiteit en communicatie belangrijk zijn. Onze Servicedesk is op werkdagen altijd bereikbaar tijdens kantoortijden.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met relevante werkervaring en minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Verder vinden wij het belangrijk dat je ervaring hebt met:

 • Klantcontact;
 • Analyses doen/troubleshooten;
 • Het makkelijk overbrengen van “technische taal” zodat klanten je begrijpen.

Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met actuele technieken zoals SSL, Tomcat, SQL en NOSQL databases of kennis van Linux.

Green Valley biedt jou:

 • Een prettige informele werksfeer met leuke collega’s;
 • Veel verantwoordelijkheid;
 • Prima primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werken in een modern ingericht pand;
 • Reiskostenregeling;
 • Pensioenregeling;
 • Collectieve verzekeringen;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week;
 • Dagelijks vers fruit.

Wie zijn wij?

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee onze klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen. Green Valley is een leuke en informele organisatie met zo'n 45 medewerkers die allemaal vanuit eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei van Green Valley.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over onze organisatie en deze vacature, stuur dan een bericht naar onze recruiter via de knop "stuur bericht".

Wil je solliciteren, stuur dan je CV en motivatie naar solliciteren@greenvalley.nl of gebruik de knop "solliciteer direct".

Tijdens de sollicitatieprocedure kan het zijn dat wij je social media (bijv. Linkedin) profiel bekijken.

Neem contact op

Anne Hendriks
Recruiter
solliciteren@greenvalley.nl

Anne Hendriks Stuur bericht
Aanmelden nieuwsbrief
Top