Over ons

Relevant blijven in een steeds veranderende wereld

De vrije ruimte

Green Valley werd in 1998 in Delft opgericht door pas afgestudeerde IT-ers met innovatieve ideeën op het gebied van (destijds nog jonge) website technologie. Sinds die tijd zijn we doorgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn: een groep van 60 enthousiaste mensen met een breed software portfolio op het gebied van communicatie, e-diensten en digitaal werken dat door zo’n 150 (semi)overheidsorganisaties wordt gebruikt.

Bij Green Valley hebben wij de overtuiging dat onze klanten gebaat zijn bij één suite die bestaat uit gespecialiseerde componenten die goed zijn in wat ze doen, zelfstandig kunnen werken en tegelijkertijd als één geheel samenwerken. We bieden open koppelvlakken naar andere systemen en werken in uw belang samen met andere leveranciers om een werkbare situatie op te leveren. Als u ervoor kiest om een combinatie van onze applicaties af te nemen, bieden we wat betreft de onderlinge integratie uiteraard complete ontzorging. Wij onderscheiden ons hiermee in de markt en zetten we een volgende generatie software neer.

“De vrije ruimte” betekent voor ons:

 • Hoogwaardige functionaliteit. Elke component van de oplossing biedt hoogwaardige functionaliteit. Wij willen dat onze software u de ruimte biedt om uw werk goed te doen.
 • Integraliteit. De oplossing werkt als één geheel. Het integreren en koppelen van de componenten is onze verant¬woor¬delijkheid. U wordt niet tussen verschillende leveranciers heen-en-weer gestuurd, maar krijgt gewoon een werkende oplossing. U zit niet vast, maar u kunt bewegen.
 • Technische flexibiliteit bij implementatie en updates. Er is geen noodzaak om de implemen¬tatie als een ingrijpende “big-bang” uit te voeren. Elke component kan apart worden geïnstalleerd, getest en vrijgegeven in een bedrijfsmatig verantwoord tempo. U hebt de regie over de invoering van veranderingen in uw organisatie.
 • Organisatorische flexibiliteit. Wij werken vanuit de overtuiging dat u voor onze oplossing kiest omdat u deze het beste vindt, niet omdat u nou eenmaal aan ons vastzit. U kunt bepaalde componenten eruit halen en vervangen door componenten van derden terwijl de “blijvende” componenten van onze oplossing gewoon prima door blijven werken. Dat biedt u de keuzevrijheid die u nodig hebt om te doen wat u nodig vindt.

Wij zijn Green Valley. Wij stellen ‘De vrije ruimte’ voor.

 

Onze mensen

Werken bij Green Valley betekent dat geen dag hetzelfde is. Met efficiency en humor maken wij onze dag. Onze collega’s zijn er voor u, onze klanten. Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken en wat wij bieden? Maak dan kennis met onze mensen!

 • Tony ­Jans Accountmanager
  Een belangrijke rol in de communicatie met onze klanten. Als accountmanager mag ik een belangrijke rol spelen in de communicatie met onze klanten. Ik ben daarbij als eerste contactpersoon verantwoordelijk voor “mijn” klanten. Daarbij haal ik de meeste voldoening uit het realiseren van toegevoegde waarde aan onze producten en diensten, met name door aan te sluiten bij de klantbehoefte.
 • Edwin ­van Dessel Projectleider
  Het project goed afronden geeft veel voldoening Als project manager kun je je niet beperken tot deze zakelijke randvoorwaarden alleen. Verwachtingen afstemmen, angst wegnemen die vaak samenhangt met veranderingen en heldere communicatie zijn minstens zo belangrijk. Als het dan lukt iedereen betrokken te houden en het project goed af te ronden, geeft dat veel voldoening.
 • Frank ­Berkel Accountmanager
  This is just the beginning... Door de manier waarop Green Valley de markt benadert en producten oplevert is het van belang de klant mee te nemen in projecten, advies en issue handling. Daardoor is er bij de klant, maar ook bij Green Valley, grote behoefte aan gedegen klantenrelatiebeheer. Mijn rol is hier cruciaal in, omdat deze rol het primaire aanspreekpunt is. Mijn kerntaak is dan ook het opbouwen van een langdurige relatie met de klant.
 • Bob ­van der Horst Directeur Sales & Marketing
  Ik ben bijzonder trots op de ontwikkeling die wij doormaken. Bij Green Valley ben ik verantwoordelijk voor onze commerciële activiteiten. Dat doe ik met een team van mensen: sales managers, een afdeling sales binnendienst en een aantal ‘customer managers’, ieder verantwoordelijk voor de totale dienstverlening aan een set aan bestaande klanten.
 • Jorren ­Bos Consultant
  Als consultant help ik de klant met IT-vraagstukken Als consultant help ik de klant de beoogde IT-vraagstukken in te vullen met onze software. Mijn opgedane ervaring tijdens meerdere implementatietrajecten zorgen ervoor dat ik de klantsituatie gedegen kan analyseren en de klant adviseer hoe zij onze software op een zo efficiënt mogelijke manier kan inzetten.
 • Alexander ­Scheek Business Development manager
  "do or do not, there is no try!" Als Business Development Manager in het domein van de lokale overheid houd ik mij bezig met de vertaling van enerzijds de ontwikkelingen binnen dit domein en anderzijds de behoeften van onze klanten naar onze digitale oplossingen en dienstverlening. Als getogen Rotterdammer geloof ik in een "met de voeten in de klei" mentaliteit. Geen woorden maar daden! Zo ga ik iedere dag samen met onze klanten aan de slag.

Gebruikersplatform

Green Valley is een vooruitstrevend, dynamisch en open bedrijf. Wij gaan voor een tevreden klant en focussen op oplossingen die werken. De input van onze klanten is van groot belang om een product te blijven leveren dat aansluit op de vragen uit de markt. Om mee te denken over de producten en diensten van Green Valley is er het Gebruikersplatform.

Wat doet het Gebruikersplatform?

Het Gebruikersplatform biedt een klankbord bij de ontwikkeling van onze verschillende producten en diensten. Het delen van ervaring, kennis, expertise en best practices zijn een belangrijk speerpunt. De adviezen van het Gebruikerplatform worden gebruikt bij de doorontwikkeling van de producten en diensten van Green Valley.

Onze zusterbedrijven

We vormen als Green Valley met onze zusterbedrijven Roxit en Crotec een combinatie genaamd de Roxit Groep. Gezamenlijk zetten wij ons in om de informatievoorziening bij de overheid te professionaliseren, te innoveren en open te maken. Ieder bedrijf heeft zijn eigen focus en specialisatie maar met elkaar bieden we een samenhangend portfolio. Daarbij staat voor ons de keuzevrijheid van de klant centraal: geen gedwongen winkelnering, maar vrijheid om te kiezen. Daarom is het thema “de vrije ruimte” leidend voor alle bedrijven in de groep.

 

Roxitlogo Greenvalley logo Crotec logo
Aanmelden nieuwsbrief
Top