Nieuws

Aankondiging klantendag

Green Valley en Brein bundelen hun krachten en organiseren voor het eerst gezamenlijk een Klantendag.

Op dinsdag 2 april bent u van harte welkom in de Fabrique in Utrecht om te netwerken en inspiratie op te doen op het gebied van front office CMS, zaakgericht werken en bestuurlijke besluitvorming. Deze dag staat verder in het teken van het thema ‘Beslis bewust’.

Keynote spreker: Jac Orie
Geheel in lijn met dit thema hebben wij niemand minder dan Jac Orie uitgenodigd om deze dag te openen. Jac is de zeer succesvolle schaatscoach van Team Jumbo-Visma met o.a. Sven Kramer!

Hij studeerde bewegingswetenschappen en bewegingstechnologie en leidde maar liefst acht schaatsers naar Olympisch goud. Eén van zijn geheimen: continu op zoek zijn naar verborgen inzichten in data. Wat kan het bedrijfsleven van zijn aanpak leren? Dinsdag 2 april krijgt u het antwoord!

Gecombineerd programma
Na het plenaire deel bieden wij een gecombineerd programma aan en kunt u diverse workshops bijwonen. Verder kunt u tijdens de pauzes terecht op de bedrijvenmarkt. Hier zijn o.a. onze zusterbedrijven van de Roxit Groep (PSMS en Roxit) aanwezig.

Staat 2 april al in uw agenda?
Zet 2 april alvast in uw agenda. Meer informatie over onze Klantendag en een persoonlijke uitnodiging volgt binnenkort. Wij hopen u hier 2 april persoonlijk te mogen begroeten!

Aanmelden nieuwsbrief

Hoofdkantoor

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top