Snel op weg met de uitvoering van de TOZO

Naar aanleiding van de Coronacrisis is de regering met een pakket aan maatregelen gekomen. Eén onderdeel hiervan is de TOZO: Tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandig ondernemers.

Deze tijdelijke regeling is in het leven geroepen om zelfstandige ondernemers inkomensondersteuning of een lening voor bedrijfskapitaal te bieden. De gemeente is verantwoordelijk is voor de uitvoering van deze regeling.  

Gratis oplossing

Roxit is hier direct op ingesprongen. Met hulp van een aantal van onze klanten hebben wij voor al onze Zaaksysteem-klanten een kant-en-klare oplossing ontwikkeld met een standaard e-Formulier, afhandeling in het zaaksysteem en eventueel ook integratie met backoffice-systemen.  Zodat TOZO-aanvragen volledig digitaal kunnen worden afgehandeld. Hierdoor kunnen gemeenten het grote aantal aanvragen goed verwerken. Wij bieden deze oplossing aan onze bestaande klanten gratis aan. Ook goed om te weten: de oplossing is volledig gebaseerd op de toolset die door VNG is gemaakt voor de TOZO, waaronder de specificaties van het standaard-aanvraagformulier.

Samen sterk!

In deze bijzondere Corona-tijden denken wij zelf na hoe wij de maatschappij zo goed mogelijk kunnen helpen met onze oplossingen. Onze TOZO-oplossing is daarvan een voorbeeld. Mocht u zelf ideeën hebben of worstelen met uitdagingen waarvoor Roxit u mogelijk een oplossing kan bieden, neem dan gerust contact met ons op via 088 217 33 00!

Aanmelden nieuwsbrief

Contactgegevens

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer

T 015 25 11 000
F 015 25 11 001

Top